22 maj 2010

Sådana här dagar när solen skiner och det är varmt och skönt, då är det så härligt att bo på landet, Magnus har snickrat ihop Caspers sandlåda idag, och han älskar den trots att vi inte fått hem sanden. Så nu börjar hans lekhörna på tomten bli klar. Vårat häggträd blommar och doftar helt underbart och potatisarna växer så det knakar, och våran utsikt från huset är fantastisk.











19 maj 2010

Här kommer lite av mina senaste alster, gjorde många på pysselträffen i Ärla.









18 maj 2010

Det är härligt att se hur allt växer och frodas, potatisen i växthuset har tagit ordentlig fart, jordgubbarna blommar också i växthuset, fått persilja och gräslök av svärmor, rosorna börjar komma fint nu och har överlevt vintern, coh vad gjorde jag utan min lille hjälpreda.





17 maj 2010

Ja nu var det längesen jag uppdaterade men jag har inte haft tid eller ork, veckorna rullar på och det är full fart med Casper, förberedelser för mammas och pappas flytt och Emmas student.

I helgen var jag på pysseldag i Ärla som Malin och Maria ordnat, vi var 22 st tjejer och det var roliga utmaningar och otroligt fina priser, alla skapade jättefina LO´s och kort.Tack Malin och Maria för en toppen dag. Fick en fantastiskt fin present/RAK av Emmy och Ulltussen, massa papper, blommor och bling, tack så jättemycket tjejer, Emmy och Ulltuss sov över i gäststugan och efter en mysig frukost for dom upp till Dalarna igen.

Magnus var ute och spelade en runda golf med Patrik, gick hyfsat bra tyckte han, fick ihop 31 poäng.

På kvällen kom Eva över och firade min födelsedag lite i förskott, så jag fick otroligt fina fjärilar att ha när jag pysslar, tack Eva och Urban,
Iväxthuset har potatisen kommit upp och mina hängjordgubbar blommar redan, ute har vi sått potatis i en av lådorna, så det blir spännande vi har aldrig satt potatis förut, så igår funderade vi på när är potatisen färdig, men svaret fick vi av Eva, runt blommningen.

Bilder kommer nästa gång på mina alster jag gjort,
kram och hej